Om

Hvem er vi?

LS Books & Games startede oprindeligt som forlaget L. Stender e-books i 2013 med henblik på at udgive især science fiction og fantasy bøger i ebogsformat. Med tiden er både forlagets portefølje og aktiviteter dog blevet udvidet til i dag også at omfatte almindelige trykte bøger i såvel paperback som hardcover indenfor flere forskellige genrer, og computerspil. Derfor ændrede forlaget i begyndelsen af 2019 navn til det nuværende LS Books & Games. 

I 2016 åbnede det (daværende) L. Stender e-books sin nye linje med kunstbøger. Der har i mange år været en stor gensidig påvirkning og udveksling af ideer mellem forfattere indenfor science fiction/fantasy og diverse kunstnere. Begge grupper har som udgangspunkt hele universet som legeplads, når de går i gang med et nyt projekt. Kunstbøger er derfor en naturlig udvidelse af produktsortimentet for LS Books & Games.

Ligeledes i 2016 indledte det daværende L. Stender e-books et samarbejde med LFJ Universe om udviklingen af computerspillet DOCKMASTER(TM), som er baseret på forlagets science fiction bogserie 'Enemy of Evil', hvoraf første bind, Rise of the Winged Lion, udkom november-december 2018. Samarbejdet har fungeret rigtig godt, og i januar 2019 kunne vi fejre færdiggørelsen af spillets alfa-version. Udviklingen af beta-versionen er i fuld gang, og det er LS Books & Games' intentioner at få udgivet spillet på det internationale marked i slutningen af 2019.