Forfatter Galleri.

Tre af forlagets forfattere. Til venstre: Conni Schimmell. Midtfor: Irene Larsen. Til højre: Lars A.R. Stender

FORFATTERE

CONNI SCHIMMELL

Udgivelser: AKVAREL UNDER ÅBEN HIMMEL, AKVAREL UNDER ÅBEN HIMMEL - BLOMSTER,  (Flere bøger under forberedelse)

Bopæl: Rønnebærgård, Nr. Asmindrup, Odsherred

Baggrund: Conni Schimmell er uddannet i stoftrykker- og væverlauget, og er bl.a. elev af billedvæver Margrethe Agger. Hun er uddannet på Akademiet i tegning, design og Håndarbejdets Fremmes Seminarium, og fungerer som censor i broderiformgivning. Conni har siden 2013 haft sit virke i eget galleri, Rønnebærgård, beliggende i naturskønne omgivelser i Odsherred midt mellem Vig og Nr. Asmindrup. Stedets placering giver hende rig lejlighed til at studere den natur, hun så gerne maler. Derudover fremstiller hun også glaskunst og smykker, ligesom hun i over 27 år har undervist i akvarelmaling herhjemme såvel som i udlandet. Hendes værker er bl.a. blevet solgt i Australien og Europa, og herhjemme er de blevet udstillet på Nationalmuseet, Holbæk Museum, Middelaldercentret Nykøbing F, Herregården Boreby, Art Nordic m.fl. Conni har også i mange år leveret billeder til f.eks. Håndarbejdets Fremme, servietmotiver i COOP, og til Odsherred kunstforening. 

IRENE LARSEN

Udgivelser: ANGST OG MALERI

Bopæl: Vig, Odsherred

Baggrund: Irene Larsen er uddannet pædagog på Montesorri Seminarium, Frederiksberg. Irene har siden 2007 haft eget galleri med masser af personlighed og sjæl. Henrik Swane var hendes læremester gennem 3 år. Ud over diverse udstillinger i Danmark har Irene udstillet værker i udlandet, og er med værker omtalt i international kunstbog. I 2015 og 2016 modtog hun kunstpriser ved udstillinger i Strasbourg.

Bogen ”Angst og Maleri” handler om en stærk traumatisk oplevelse en tilfældig dag på Irenes arbejde i en børnehave. I mange år har hendes tilværelse været domineret af en altopslugende følelse af angst. I bogen fortælles hvordan Irenes naturlige evner for maleri og billedkunst er blevet hendes vej ud af angsten. Bogen indeholder også fotos af malerier, avisomtaler mv. Det er Irenes håb, at denne bog og hendes historie kan tjene som inspiration for andre.

Se mere om Irene på hendes hjemmeside: www.irenesmalerier.dk, hendes facebookside: Galleri irenesmalerier.dk eller hendes YouTube kanal: irenesmalerier.dk

.

LARS ANDERS REVALD STENDER

Inden jeg for alvor startede min karriere som forfatter, tog jeg livtag med verdens realiteter, først som bankassistent i Danske Bank og nu senest som lagermester i Superbrugsen, Vig. Ind imellem lykkedes det mig på en eller anden måde at få tid til at studere fysik og astronomi på Københavns Universitet for på den måde at stille min konstante tørst efter viden. Jeg har dog altid haft allermest lyst til at skrive, og min første roman, Swordsong, udkom i 1996 på forlaget Excalibur Press of London. Den blev i 2008 fulgt af romanen Øjne. Tiden imellem de to bøger er fortrinsvis blevet brugt på rejser og research og på at forberede de bøger og manuskripter, der nu bliver gjort tilgængelige på forlaget L. Stender e-books og Amazon. November 2018 udkom RISE OF THE WINGED LION, første bind i min nye science fiction serie 'Enemy of Evil'. 

Kilder til inspiration:

Jeg skriver fortrinsvis science fiktion og fantasy romaner, og min oprindelige interesse for genren blev helt klart lagt, da jeg læste Jules Vernes En verdensomsejling under havet og Rejsen til Månen. Den gamle TV-serie Månebase Alpha og sidenhen også Star Trek – Next Generation var ligeledes vigtige inspirationskilder. Derudover kan jeg nævne, at forfattere som f.eks. Isaac Asimov, Frank Herbert, Edgar Rice Burroughs*, Robert E. Howard og Timothy Zahn lærte mig at værdsætte de store episke fortællinger. Nu om dage får jeg inspiration fra en lang række forskellige kilder, såsom TV, film, grafiske noveller, internettet, NASA samt bøger, der omhandler astronomi, fysik, historie, biologi og geologi. Den allerstørste inspirationskilde til mine bøger finder jeg dog blandt mennesker omkring mig.

.